Όροι χρήσης

Πληρωμές & Ασφάλεια

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ:

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).

Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η επιχείρησή μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τις απαιτήσεις της για τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Συμπλήρωση φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

Ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Τρόποι πληρωμής:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.hairbeauty.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Αποστολή στον χώρο σας με αντικαταβολή.

Το www.hairbeauty.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με αντικαταβολή (ισχύει για παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Σημειώνεται ότι η πληρωμή με το σύστημα της αντικαταβολής ισχύει για παραγγελία με μέγιστη αξία πεντακοσίων ευρώ (500€).

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από το παραπάνω ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), τότε η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την επιχείρησή μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το www.hairbeauty.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Β. Παραδόσεις:

Για παραδόσεις στην Ελλάδα η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι 5,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και η παράδοση γίνεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Πολιτική Επιστροφών:

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, ενημερώνοντας μας σχετικώς εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος μεταφορικών επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας ενημερώσετε σχετικώς ούτως ώστε να αποστείλουμε την αντίστοιχη εταιρία μεταφοράς με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας, για να παραλάβει το προς επιστροφή προϊόν.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος:

Εν συνεχεία, υποχρεούστε εντός 14 ημερών από την επιτυχημένη αποστολή του παραπάνω «εντύπου επιστροφής» στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, να αποστείλετε και να μας παραδώσετε το προϊόν:

(Α) Στην κατάσταση στην οποία έχετε παραλάβει το/τα προϊόντα.

(Β) Επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις – καρτελάκια του προϊόντος.

(Γ) Υποχρεούστε να επιστρέψετε και την ειδική συσκευασία με την οποία σας απεστάλη το προϊόν.

(Δ) Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, καθώς και αντίγραφο του «εντύπου επιστροφής».

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησής μας και διαπίστωσης από μέρους μας ότι εκπληρώθηκαν οι ως άνω υποχρεώσεις του καταναλωτή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αφού παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάστημα 6-7 ημερών για τον τρόπο διεκπεραίωσις της επιστροφής του αντιτίμου.

Η επιχείρησή μας θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Η επιχείρησή μας δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί σε υπαναχώρηση και επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας κατά τα ανωτέρω.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Α) Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια), τα οποία δε θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν.

Β) Το προϊόν που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο του συμπληρωμένου «εντύπου επιστροφής» που θα βρείτε εδώ. (το οποίο ήδη θα μας έχετε αποστείλει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση).

Γ) Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησής μας και διαπίστωσης από την τελευταία ότι εκπληρώθηκαν οι ως άνω υποχρεώσεις του καταναλωτή.

Δ) Η επιστροφή (αποστολή και παράδοση των προϊόντων στην επιχείρησή μας) πρέπει να λάβει χώρα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία επιτυχημένης αποστολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής μας, του ειδικού εντύπου επιστροφής, όπως ακριβώς ορίζεται παραπάνω.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην δική σας ευθύνη μέχρι να τα παραλάβουμε στην έδρα μας.

Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Σημείωση: Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον χώρο σας, για την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και για το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιήσατε στο προϊόν που μας επεστράφη, η επιχείρησή μας οφείλει να επικοινωνήσει με εσάς για την επίλυση του ζητήματος.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η επιχείρησή μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλους τρόπους αποστολής, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση αποστολής είναι:

Hair & Beauty, Ρίζια Ορεστιάδας, Έβρος

Σταθερό τηλέφωνο: +30.2552094006

Κινητά: +30.6977355858 // +30.6976430938

ΔΙΑΦΟΡΑ:

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η επιχείρησή μας δε φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.hairbeauty.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.