Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα hairbeauty.gr διαθέτουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:

  1. Πληρωμή μέσω Paypal
  2. Πληρωμή με Αντικαταβολή
  3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Στη πρώτη περίπτωση η χρέωση πραγματοποιείται τη στιγμή της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής αγοράς. Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης η παραγγελία ξεκίναει από τη στιγμή της κατάθεσης του ποσού στο λογαριασμό του καταστήματος.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό της παραγγελίας και των μεταφορικών στον υπάλληλο της εταιρίας courier, κατά τη παράδοση της παραγγελίας.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και  γραπτώς στο info@hairbeauty.gr  Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Προσοχή:
Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας ή τον κωδικό της παραγγελίας σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email στο info@hairbeauty.gr  και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.
Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Όλα τα δέματα αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα 

elta-courier